Hop til hovedinnhold Hopp til søk Hopp til bunntekst

Arbeid på Tronbøl

Sør-Odal kommune er i sluttfasen med å ferdigstille veiarbeid og gatelysutbedringer på Tronbøl.

Veiarbeidet som har pågått i Furuvegen og Tverrvegen på Tronbøl vil bli sluttført med asfaltering mandag og tirsdag i neste uke (uke 34), og det må derfor forventes redusert framkommelighet og noe ventetid for biltrafikk mens dette arbeidet pågår.

Når det gjelder utfordringene med gatelys og omkobling til målt anlegg på Tronbøl, er ferdigstillelsen av dette dessverre blitt litt forsinket på grunn av den kraftige vinden i forrige uke. Entreprenøren som utfører arbeidet på vegne av kommunen, må først sørge for at alle husstander i distriktet får tilbake strømmen før Tronbøl-arbeidet kan sluttføres.

Kommunen vil komme med oppdatert informasjon om framdriften så snart som mulig, og forhåpentligvis er problemene også løst i løpet av neste uke.

Kommunen beklager at ferdigstillelsen av gatelysarbeidet er blitt forsinket, og har forståelse for frustrasjonen som flere innbyggere føler, men vi forsikrer om at dette vil bli sluttført så raskt som mulig.

Har du spørsmål om arbeidene, vennligst ta kontakt med avdelingsleder for kommunalteknikk, Ingeborg Hønsen Aasvangen, på e-post (ingeborg.honsen.aasvangen@sor-odal.kommune.no).


sor-odal.kommune.no benytter informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan fortsette å bruke sor-odal.kommune.no som vanlig hvis du godtar dette. Hvis du vil vite mer, kan du lese om vår bruk av informasjonskapsler.Lukk