Hop til hovedinnhold Hopp til søk Hopp til bunntekst

Bredbåndsforhandlinger utsettes

Nord-Odal og Sør-Odal kommuner har besluttet å utsette de videre forhandlingene i anbudskonkurransen om å bygge ut bredbånd i Austvatn og Slåstadsæter til august 2018.

Kommunene beklager utsettelsen på det sterkeste, men ser ingen andre muligheter grunnet vanskeligheter med å få på plass avgjørende avtaleinnhold i sommerferien. Både Nord- og Sør-Odal jobber for å gi et best mulig tilbud til flest mulig innbyggere. De uavklarte punktene er først og fremst knyttet til muligheten for å få med boenheter i tilstøtende tilleggsområder – det vil si adresser som ligger utenfor de på forhånd definerte områdene Austvatn og Slåstadsæter.

 

Kommunene fortsetter forhandlingene igjen så raskt som mulig i august, og leverandørene har akseptert en utsatt vedståelsesfrist til 30. august 2018. Bredbåndsutbygging har høy prioritet i begge kommunene, og det er et tidkrevende og møysommelig arbeid som pågår. Det er for tidlig å si noe om de utsatte forhandlingene får konsekvenser for framdriften i det endelige utbyggingsprosjektet, men vi understreker avslutningsvis at hovedfokuset i arbeidet er å bygge ut bredbånd til flest mulig innbyggere. Vi kommer tilbake med mer informasjon om bredbåndsutbyggingen i siste halvdel av august.

 


sor-odal.kommune.no benytter informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan fortsette å bruke sor-odal.kommune.no som vanlig hvis du godtar dette. Hvis du vil vite mer, kan du lese om vår bruk av informasjonskapsler.Lukk