Gatelysrunden i Sør-Odal er ferdigstilt

På oppdrag fra Sør-Odal kommune har entreprenør nå ferdigstilt årets siste gatelysrunde på Skarnes og i grendene.

Det innebærer at samtlige henvendelser som kom inn fra innbyggerne er tatt tak i og reparert – med unntak av noen få steder.

– På stedene med større feil må vi vurdere hvilke tiltak som skal igangsettes, blant annet om det må bestilles ny armatur, sier Kjell Ola Aamodt, ingeniør i teknisk enhet i Sør-Odal kommune.

Aamodt forsikrer om at dette blir gjort så snart som overhodet mulig.

Kommunen har eksempelvis fått flere henvendelser om lysfeil på Skarnes bru, som er en av de plassene der det fremdeles ikke er gode nok lysforhold. Der er det bestemt at det skal iverksettes strakstiltak for å sikre full belysning.

Entreprenør har sammen med kommunen gått gjennom kart og oversikter for gatelys i Sør-Odal – for å skaffe seg best mulig oversikt over hvor gatelysene var mørke. I tillegg er alle henvendelser fra lokalbefolkningen vurdert. Det er i løpet av gatelysrunden både skiftet enkeltpunkter og reparert feil på ledningsnettet.

Sør-Odal kommune ønsker å beklage overfor berørte innbyggere at det tatt noe tid å få gjennomført hele gatelysrunden.

Dersom du ønsker å melde fra om feil på kommunalt gatelysnett, vennligst send e-post til postmottak@sor-odal.kommune.no. Feil som meldes fra dit blir bestilt og utbedret av vår entreprenør senest på neste gatelysrunde.