Hop til hovedinnhold Hopp til søk Hopp til bunntekst

Lyser ut næringsmidler

Sør-Odal kommune ønsker å motivere til nyskaping, innovasjon og næringsutvikling, og lyser nå ut midler fra kommunalt næringsfond.

Tiltak som støttes skal bidra til å skape nye, eller sikre eksisterende, arbeidsplasser. I denne utlysningsrunden er det satt av 200.000 kroner som det kan søkes på, og som vil bli politisk behandlet etter søknadsfristen 31. juli 2018.

Støtte fra næringsfondet skal gå til bedrifter, samarbeid mellom bedrifter og nyetablerere. Så langt i år har flere bedrifter vært i kontakt med kommunen angående støtte fra kommunalt næringsfond.

Fordi Sør-Odal kommune i 2018 ikke fikk tilskudd fra Hedmark fylkeskommune til kommunalt næringsfond, grunnet reduserte bevilgninger til fylkeskommunen, blir det i år kun én utlysning.

Det er vedtatt nye retningslinjer for tildeling av midler fra kommunalt næringsfond i Sør-Odal kommune, og disse er tilgjengelige på Sør-Odal kommunes hjemmeside.

Midlene er lyst ut via Regionalforvaltning, og alle søknader må sendes inn via denne nettsiden.


sor-odal.kommune.no benytter informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan fortsette å bruke sor-odal.kommune.no som vanlig hvis du godtar dette. Hvis du vil vite mer, kan du lese om vår bruk av informasjonskapsler.Lukk