Hop til hovedinnhold Hopp til søk Hopp til bunntekst

Søk om tiltakspenger fra Sør-Odal grenderåd

Sør-Odal grenderåd lyser ut tiltaksmidler for 2018. Søknadsfrist er 1. mai 2018.

Sør-Odal kommune og Sør-Odal grenderåd inngikk før sommeren 2017 et samarbeid om grendeutvikling, som skal stimulere til levende grender med vekst.

Formålet med tilskuddsordningen er å stimulere til lokale initiativ, frivillig innsats og bredt samarbeid, som fører til at verdiskapende grendetiltak realiseres. Tiltakene skal bidra til økt trivsel, utvikling og tilflytting til kommunen.

Folkehelseperspektiv, tiltak som kommer store deler av innbyggerne til gode eller er rettet mot unge, nye innbyggere og personer med nedsatt funksjonsevne, kompetansehevende tiltak, eller tiltak som på annen måte er i tråd med intensjonene i kommuneplanen, vil være forhold som blir prioritert.

Se retningslinjer for tildeling her!

Tilgjengelig beløp for 2018 er 400.000 kroner.

Last ned mal på tiltakssøknad her!

Alle søknader skal sendes Sør-Odal grenderåd gjennom ditt lokale grendeutvalg (se kontaktliste for nærmere informasjon). Grendeutvalget vil bestemme hvilke prosjekter som grenda skal søke grenderådet om støtte til.

Kontaktliste for grendeutvalgene her!

sor-odal.kommune.no benytter informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan fortsette å bruke sor-odal.kommune.no som vanlig hvis du godtar dette. Hvis du vil vite mer, kan du lese om vår bruk av informasjonskapsler.Lukk