Spørreundersøkelse bredbåndstilgang i Sør-Odal kommune

I 2017 fikk Sør-Odal kommune over tre millioner kroner fra Hedmark fylkeskommune til utbygging av bredbånd på Slåstadsæter. Nå arbeider vi med en ny søknad, og derfor trenger vi din hjelp igjen!

Vi håper du kan bruke noen få minutter til å delta i spørreundersøkelsen om din bredbåndstilgang, siden kartleggingen er svært viktig for arbeidet med å velge ut årets søknadsområde. Dine svar vil direkte kunne påvirke hvilket område som eventuelt blir tildelt midler.

Sør-Odal kommune har ikke ansvaret for fremføring av infrastruktur for bredbånd, men kommunen er klar over at det fortsatt i deler av kommunen er dårlig eller manglende bredbåndsdekning, til tross for at dekningskart viser en tilfredsstillende teoretisk dekning. Kommunens rolle er å søke NKOM og Hedmark fylkeskommune om økonomiske midler i form av tilskudd, slik at leverandørene kan bli interessert i å fremføre bredbånd i spredt bebygde deler av kommunen. I tillegg vil Sør-Odal kommune selv bidra med midler til en eventuell bredbåndsutbygging i valgt søknadsområde.

Hvordan delta i spørreundersøkelsen/kartleggingen?

1. Hvis du allerede har bredbånd, gå inn på nettfart.no for å måle hastigheten på din PC.

Det er viktig at dette gjøres når du er hjemme, og har tilgang til eget nett. NB! Les dette før du måler.

For å måle hastighet på mobilt bredbånd, kan du laste ned en app som heter Speedtest. Den finnes tilgjengelig for både iOS og Android.

2. Fyll ut skjema med spørreundersøkelsen vedrørende bredbåndsdekning her.

Svarfrist: 9. mars 2018. Svaret blir sendt rett til vår database.

Takk for at du/dere deltar!

Har du spørsmål, kan du ta kontakt med:

Ingunn Brøndbo Moss    Tlf.: 62 96 80 21              E-post: ingunn.brondbo.moss@sor-odal.kommune.no

John Kristian Strand       Tlf.: 930 13 875               E-post: john.kristian.strand@sor-odal.kommune.no

Nærbilde av arbeidspult med mac, telefon og kaffekopp