Hop til hovedinnhold Hopp til søk Hopp til bunntekst
 • HvaArrangørHvorDatoMer info
  Erlend Ropstad konsertSamarbeid mellom Milepelen kulturhus, Nord-Odal bibliotek, Milepelen Hotell og Odal RockeklubbMilepelen kulturhus26.01

  Velkommen til en nedpå og nær konsertopplevelse med en av de mest kritikerroste norske artister i moderne tid. Erlend Ropstad gjør som på Lindmo, tar med gitaren og kommer på besøk.

  Erlend Ropstads sjette plate, Alt Som Har Hendt, kom ut 03. November og har til nå et terning-snitt på over 5,5 av 6 øyne.

  Aftenposten skriver: ”Erlend Ropstad er på god vei å spille seg inn i toppen av norsk rock”

  Klassekampen skriver: ” Han er kanskje den mest svenske av alle våre artister. En poetisk balansekunstner i sprangene mellom rock, pop og viser. Og aller mest relevant på det punktet i vannet der man akkurat ikke kan stå.”

  The Wilhelmsens skriver: ” Erlend Ropstad, jeg tror pinadø du har toppet Det Beste Vi Får Til, og det er virkelig en prestasjon i seg selv. ”

  2016 var et fantastisk konsert-år for Erlend, 2017 et bra plateinnspillings år og utgivelsesår, og sakte sakte vokser Erlends publikum, og med de nye låtene lover det bra for konsertåret 2018. .

  Selv beskriver han det hele slik: ” Jeg er ingen klassisk ”gjennombrudds artist”, men hadde noen fortalt meg for få år siden at jeg skulle få en rekke spellemannsnominasjoner, synge i Spektrum, fylle festivalsletter med folk, bli spillelistet flere ganger på radio, kunne gjøre 50 konserter i året, sitte i sofaen til Lindmo, være med på minst 40 årets-beste-plate-lister og at min forrige singel skulle få 60 000 streams på sin første måned, og skrive og synge en duett med Odd Nordstoga..... da ville jeg mistenkt at gjennombruddet allerede har kommet, uten at jeg har merka det.”

  I samarbeid med Nord-Odal Bibliotek bokbader vi Erlend Ropstad før konsert. Etter konsert smeller Odal Rockeklubb til med rockekro i hotell-restauranten.

  Våkne som en del av naturenTeater i GlåmdalSør - Odal bibliotek06.02
  Dramatisering av Tommy Skoglunds kritikerroste bok fra 2009. Med skuespiller Sten Bjørge S. Hansrud og musiker Krister Skadsdammen. Regi: Øivind Roos
  Våkne som en del av naturen Teater i GlåmdalMilepelen kulturhus07.02
  Våkne som en del av naturen Dramatisering av Tommy Skoglunds kritikerroste bok fra 2009. Med skuespiller Sten Bjørge S. Hansrud og musiker Krister Skadsdammen. Regi: Øivind Roos

sor-odal.kommune.no benytter informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan fortsette å bruke sor-odal.kommune.no som vanlig hvis du godtar dette. Hvis du vil vite mer, kan du lese om vår bruk av informasjonskapsler.Lukk