Hop til hovedinnhold Hopp til søk Hopp til bunntekst
 • HvaArrangørHvorDatoMer info
  Brufest 2017B.M. ProductionSkarnes25.08
  Vi feirer "gamlebra" med gratis folkefest. Masse underholdning for store og små. Restaurant-telt med mat og drikke. Se fullt program nedenfor.

  Si du kommer på Facebook

  Knapper & Glansbilleder billettslippKnapper & GlansbillederKnapper skole25.08
  Gjengen i Knapper & Glansbilleder er tilbake! «D bæst åvv - så » går av stabelen på Milepelen i november, men fredag 25. august fra kl. 19:00 - 21:00 er det i tradisjon tro klart for billettslipp på Knapper skole med sosial samvær, kaffe og snipper. Salget fortsetter etter dette hos Milepelen Vertshus. Billettpris 250.-. For mer info. se plakaten nedenfor. OBS! Ingen telefonreservering!

  Hold deg oppdatert på Facebook

  Sanderdagen 2017Sander ILSandermoen26.08
  Sanderdagen 2017 blir den 7. på rad, og tradisjonen tro den siste helga i august - lørdag 26. august Som vanlig blir det helstekt gris fra morgenen av. Inngang lørdag på dagen: 50 kr fra 12.30 Inngang lørdag kveld: 250 kr. Det blir sol, så sett av årets høydepunkt på Sandermoen! Fullt program finner du nedenfor.

  Si du kommer på Facebook

  Program for dagen: 

  - Kl. 10-13: 3 v 3 - turnering. 6-åringene har serierunde
  - Aktiviteter hele dagen: Hesteridning, hoppeslott, FIFA-turnering, Rebusløp, Melkespannholding - gratis aktiviteter
  - Kl. 10.30: Ansiktsmaling for de minste - 20 kr 
  - Kl. 13.00: Sander - Elverum G19 kamp 
  - Kl. 16.00: Sander - Eidskog 4. divisjon herrer
  - Kl. 18.00: Showkamp - denna mot are sia. Revansje fra i fjor for denna sia? 
  - Kl. 19.30: Anita Ihler og Nils Oscar Ottesen kommer :-) 
  - Kl. 21-01: Lars Espen Skogvold og Tommy Michaelsen gjentar suksessen fra i fjor, og spiller på kvelden
  SOMMERKONSERTER 2017: Håvard Svendsrud TrioStrøm kirkeStrøm kirke26.08
  Håvard Svendsrud Trio - Håvard Svensrud, Svein Hagen og Arvid Engegård -«folkelig musikk i mange fasonger.» Svendsrud er langskjent som trekkspiller, med lang fartstid som musiker i ulike sammenhenger. Med seg på konserten i Strøm kirke har han sin nyetablerte trio. I programmet spiller musikerne både solostykker, duo og trio, og repertoaret spenner fra klassisk musikk, ungarske folketoner, europeisk og argentinsk tange og danser i gammel stil. I konserten i Strøm kirke vil det også bli spilt en komposisjon av Gudbrand Bredsen (1833-1922) fra Oppstad. Billetter kr. 200 og selges ved inngang.
  Barnas dag på OdalstunetAnno Museer Odalstunet27.08
  Mer informasjon kommer.
  Gratis prøvetime i Klassisk Yoga 1YogatidMo Menighetshus29.08
  Dette er et kurs i den klassiske yogaen og passer for deg som er ny til yoga eller ønsker å holde deg på et nybegynnernivå. Du trenger ikke være spesielt myk, og du står fritt til å stå over øvelser grunnet fysiske begrensninger. Du vil alikevel få god virking av yogaen. Vi vil jobbe med fysiske øvelser for å løse opp i stive muskler og ledd, og pusteøvelser for å gi en friere og mer naturlig pust. Samtidig utforsker vi grunnleggende meditasjonsteknikker og blir kjent med forskjellige former for avspenning.

  Les mer her

  Gratis prøvetime i Myk YogaYogatidMo Menighetshus30.08
  På kurset vil vi jobbe med fysiske øvelser, pust, meditasjon og avspenning. I dette kurset har vi en spesielt rolig og forsiktig tilnærming til den fysiske yogaen, noe som gjør at kurset passer spesielt for pensjonister, uføre, gravide eller andre som jevnt over ønsker et rolig tempo. Jeg vil bruke tid på individuell tilrettelegging av øvelsene der det er behov for det, så dette er et kurs som passer for alle.

  Les mer her

  Yoga på TittutHeidi TveterTittut, Slåstad01.09
  Morgenya kl 08.30, en myk start på dagen. Vi jobber med alle chakraene og åpner vår prana/livskraft, med vinjasa flow. Vi vil øke bevisstheten om vår egen vitalitet. Pusten lærer deg frihet og balanse ved å lytte til kroppen. Fredager 8 uker koster 1350 kr.

  Les mer her

sor-odal.kommune.no benytter informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan fortsette å bruke sor-odal.kommune.no som vanlig hvis du godtar dette. Hvis du vil vite mer, kan du lese om vår bruk av informasjonskapsler.Lukk