LatterYoga, Groove og Yoga

Ingen påmelding til dette kurset. Kursleder vil komme innom de andre kursene i løpet av kursperioden.

Latteryoga er skikkelig komisk og morsomt! Det ligner ikke på vanlig yoga i det hele tatt! Latteryoga er sammensatt av latterøvelser og pusteøvelser. Det ligner litt på teatersport-øvelser, og vi ler på tøys! Selv om vi ikke alltid ler ekte, merker ikke kroppen vår forskjell, så uansett vil du bli gladere inni deg etterpå! Latter demper stress og gjør at du føler deg mer positiv og optimistisk!

Groove er verdens morsomste og enkleste daneopplevelse! Det er prestasjonsFRITT !!! Uansett om du har dansa masse eller ALDRI har dansa noe særlig før vil du oppleve deg selv som en helt rå danser! I tillegg er dette kjempebra trening! Du får bedre balanse, hurtighet, kondisjon, rytmikk, muskelstyrke, reaksjonsevne, spenst og kroppskontroll. Groove handler om at vi gjør samme bevegelse eller rytme, MEN hele poenget er at alle gjør det på sin egen unike måte! Vi danser til all mulig type musikk som for eksempel rock, hip hop, funk, klassisk musikk og pop! Timene avsluttes med at vi ligger rett ut og spenner av musklene. Derfor er groove også veldig bra for å dempe indre uro og anspenthet.

Vi har noen motto’er som vi følger:

  • Din måte er den riktige måten!
  • Ingen bryr seg om hvordan du ser ut, og hvis noen gjør det, er det deres problem!
  • Det går ikke an å gjøre feil!

Yoga er en bevegelsesmetode som kan øke fysisk styrke, bevegelighet, balanse og kroppsbevissthet. Yoga er ikke for de som er mjuke. Hvis du er skikkelig stiv og støl er yoga perfekt for deg, for vi tøyer ikke kroppen så det gjør vi vondt. Gjennom varsomme bevegelser og stillinger blir du klar over hvor i kroppen du oftest spenner deg og hvilke tanker du har som går på repeat. Vi gjør pusteøvelser som demper stress og anspenthet og gjør deg mer rolig og harmonisk inni deg.

 

 

Snakk med oss

INNBYGGERTORGET
Telefon: 62 96 80 00
Åpningstid: 10.00-14.00
E-post

Vakttelefoner

Korona- og vaksinetelefon: 458 76 660 (åpen torsdager kl. 09.00-14.00).

English version (Google Translate)

Skriv til oss

SØR-ODAL KOMMUNE
Øgardsvegen 2
2100 Skarnes
E-post til Sør-Odal kommune

FAKTURAADRESSE:
Sør-Odal kommune
c/o Nord-Odal kommune
Herredsvegen 2
2120 Sagstua

Org.nummer: 964 947 716
Kommunenummer: 3415
Organisasjonsinformasjon
Ansvarlig redaktør: Anita Orlund
Webredaktør: Henriette Eriksen

Besøk oss

INNBYGGERTORGET
Øgardsvegen 2
2100 Skarnes

Åpningstid:
09.00-15.00

Følg oss

Facebook   Facebook