Hop til hovedinnhold Hopp til søk Hopp til bunntekst

Disenå barnehage

Disenå barnehage startet opp som 1-avdeling privat barnehagen i 1988, med plass til 18 barn. I 1990 flyttet vi inn i nytt bygg- og utvidet til 2 avdelinger.(Sør-Odal`s første småbarnsavdeling.)  Fra høsten 2013 har Disenå barnehage 2 avdelinger og gir plass til 12 småbarn og 18 barn over tre år, og med til sammen 7 ansatte + styrer. Fordeling av antall små og store barn endrer seg fra år til år avhengig av behovet.

Beliggenhet: Barnehagen ligger på byggelfeltet på Disenå, og har skogen og Disenå skole som nærmeste naboer. Vi har et godt samarbeid med skolen, og både skolen og barnehagen benytter seg av noen av de samme inne og utearealer. Her kan bl.a.nevnes : gymsal, lavvoplass, grillplass og ”Indianerplassen i skogen”-og disse bruker vi ofte, til stor glede både for barn og voksne.

sor-odal.kommune.no benytter informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan fortsette å bruke sor-odal.kommune.no som vanlig hvis du godtar dette. Hvis du vil vite mer, kan du lese om vår bruk av informasjonskapsler.Lukk