Hop til hovedinnhold Hopp til søk Hopp til bunntekst

Sander barnehage

Sander Barnehage ligger på Sander vis a vis Sander skole.

Andre naboer er andedammen med sine ender/ gjess og elva Glomma med bru over til riksveg 2. Dette gir oss en sentral beliggenhet.

Skogsplassen er ikke langt unna, og dit går vi hver uke. Idresttsplassen er et annet mål som også er i nærmiljøet.

Barn som går i Sander Barnehage bor ofte på byggefeltene Sanderhamna eller Skoglyfeltet, ellers fra bygdeområdene Galterud eller Tjaberg,men skolegrensen går helt til Øktner som ligger nær Skarnes.

Vi kan ha 60 barn i barnehagen. Småbarna teller imidlertid for to , så i praksis har vi 48 store ( 3-6 år ) og 12 små barn pr dag. ( 1-3 år )

Barnehagen er en kommunal barnehage, det innbærer bl.a  at vi tar del i den kommunale Kulturskolen. Ellers så har vi et bredt faglig fokus hvor de forskjellige områdene i rammeplanen står i fokus.


Barnehageåret 2014-2015:
Fokusområder:  Språkutvikling og sosial kompetanse.


sor-odal.kommune.no benytter informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan fortsette å bruke sor-odal.kommune.no som vanlig hvis du godtar dette. Hvis du vil vite mer, kan du lese om vår bruk av informasjonskapsler.Lukk