Hop til hovedinnhold Hopp til søk Hopp til bunntekst

Slåstad barnehage

Slåstad barnehage ble bygd i 1993 og ligger i utkanten av boligfeltet på Slåstad med skogen like ved.
Barnehagen er en to-avdelings barnehage med aldersinndelte grupper.
Antall plasser: 36.

Barnehagens motto er "Trygghet, vekst og glede". For å oppnå det samarbeider vi tett med foreldrene og har "Hjertevekst-verdiene" som verdigrunnlag. Vi har tro på at når både hjem og barnehage har felles verdier vil barna utvikle seg til å bli harmoniske og livsglade barn. Åpenhet og dialog er viktige elementer i samarbeidet.

Rundt barnehagen er det et stort og spennende skogsområde som innbyr til mye god lek hele året. En del av skogsområdet rett ved siden av barnehagens uteområde er inngjerdet. Dette blir brukt daglig. Barna på stor avdeling har turdag en gang hver uke og da blir ofte skogsområdet brukt og utforsket. På flere steder i skogen er det tilrettelagte turmål med bålmuligheter og sittestokker. I tillegg har barnehagen egen lavou som er fin å bruke hele året.

Barna (og enkelte ganger foreldrene) får i løpet av året bli med på mange ulike turer både i og utenfor kommunen.

Du kan lese mer om oss her: Slastadbarnehage.no

sor-odal.kommune.no benytter informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan fortsette å bruke sor-odal.kommune.no som vanlig hvis du godtar dette. Hvis du vil vite mer, kan du lese om vår bruk av informasjonskapsler.Lukk