Hop til hovedinnhold Hopp til søk Hopp til bunntekst

Send inn søknad

I menyen kan du velge om du skal søke på egenhånd eller med hjelp av fagfolk.
Her vil du også kunne 'klikke' deg inn til veiledere som gir deg opplysninger om feltene i noen av søknadsskjemaene.

Dokumentsjekk av søknaden

Alle byggesøknader som mottas i kommunen vil gjennomgå en dokumentsjekk, bortsett fra søknader som leveres gjennom Byggsøk.

Hvis søknaden mangler dokumentasjon vil ansvarlig søker eller tiltakshaver bli varslet om dette slik at manglende dokumentasjon kan ettersendes oss. Det er viktig å merke seg at saksbehandlingsfristen for kommunen ikke begynner å løpe før søknaden er komplett.

Dokumentsjekken er bare en kontroll av formaliakrav, og om dokumentasjonen tilfredsstiller minimumskravet til søknadsdokumentasjon i henhold til lov og forskrift. Den innholdsmessige kvaliteten i dokumentasjonen er ikke vurdert, og det er heller ikke foretatt noen vurdering av det omsøkte tiltaket.

Målet med denne dokumentsjekken er at ansvarlig søker og/eller tiltakshaver skal få svar om manglende dokumentasjon så tidlig som mulig i byggesaken.

sor-odal.kommune.no benytter informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan fortsette å bruke sor-odal.kommune.no som vanlig hvis du godtar dette. Hvis du vil vite mer, kan du lese om vår bruk av informasjonskapsler.Lukk