Hop til hovedinnhold Hopp til søk Hopp til bunntekst

Glommasvingen skole i VR

Har du lyst til å se hvordan Glommasvingen skole blir? Nå har du muligheten ved hjelp av VR-teknologi.

Teknisk enhet i Sør-Odal kommune er ledende i regionen på kunstig virkelighet/virtual reality (VR), og teknologien vil bli et viktig arbeidsverktøy for enheten i framtidig arbeid med kart, byggesaker og innbyggerinformasjon.

I begynnelsen av april ble det gjennomført en åpen kveld i kommunestyresalen, der innbyggerne kunne komme og se hvordan Glommasvingen skole blir. Mange møtte opp, men kommunen ønsker å åpne opp for at enda flere kan komme innom og se. Nå kan du derfor bestille time for å teste ut teknologien.

Glommasvingen skole-modellen er det første VR-prosjektet som tilgjengeliggjøres for innbyggerne, og er utarbeidet av GIS-koordinator Kay Henning Kleverud. Han vil også delta under innbyggerbesøkene.

Utstyret er tilgjengelig i rådhuset på Skarnes, og framvisning vil derfor skje der. Det er ønskelig at besøkene skjer på dagtid.

Vil du komme og se Glommasvingen skole med VR-brillene på?


sor-odal.kommune.no benytter informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan fortsette å bruke sor-odal.kommune.no som vanlig hvis du godtar dette. Hvis du vil vite mer, kan du lese om vår bruk av informasjonskapsler.Lukk