Hop til hovedinnhold Hopp til søk Hopp til bunntekst

Kommuneplanens samfunnsdel 2018-2030

Kommunestyret har vedtatt kommuneplanens samfunnsdel 2018-2030. Her kan du lese hva Sør-Odal kommune skal ha fokus på de neste 12 årene.

Kommuneplanens samfunnsdel er en overordnet plan som skal vise hvilke områder kommunen skal fokusere på de 12 neste årene, både i kommunesamfunnet og i kommunen som organisasjon. Den tar for seg hvilke strategiske mål kommunen skal jobbe mot og hvilke strategier som skal brukes for å nå målsettingene.

Kommuneplanens samfunnsdel omfatter også et fireårig handlingsprogram som viser hvordan den langsiktige delen skal følges opp. Dette handlingsprogrammet er i Sør-Odal kommune integrert i kommunens årsbudsjett med økonomiplan, og synliggjør hva kommunen skal prioritere de neste fire årene.

Planen har vært ute på høring, samt blitt behandlet i næring-, miljø- og klimautvalget, helse- og omsorgsutvalget, oppvekst- og kulturutvalget, planutvalget, formannskapet og kommunestyret i høst.

Den vedtatte planen kan du lese her!


sor-odal.kommune.no benytter informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan fortsette å bruke sor-odal.kommune.no som vanlig hvis du godtar dette. Hvis du vil vite mer, kan du lese om vår bruk av informasjonskapsler.Lukk