Hop til hovedinnhold Hopp til søk Hopp til bunntekst

Midler til frivillige trafikksikkerhetstiltak

Også i 2019 vil Hedmark trafikksikkerhetsutvalg (HTU) dele ut midler til frivillige trafikksikkerhetstiltak.

Hedmark trafikksikkerhetsutvalg har avsatt 100 000 kroner i støtte til frivillige trafikksikkerhetstiltak. Støtten kan gis til enkeltpersoner eller foreninger og organisasjoner som på frivillig basis jobber med trafikksikkerhet.

Hedmark trafikksikkerhetsutvalg skal også dele ut Hedmark fylkes trafikksikkerhetspris, Ludvigprisen for 2018, og ønsker forslag på enkeltpersoner, lag eller foreninger som har gjort/gjør en spesiell innsats for trafikksikkerheten i fylket. 

Prisen har sitt navn etter Kjell Aukrusts Ludvig, som i sin aftenbønn takker for at han i dagens løp ikke er overkjørt, men fortsatt oppegående og ved god helse. På Ludvigprisens diplom tilføyes: Hold endelig aue me’n Solan Gundersen så’n itte kjører for fort gjennom Østerdalen.

sor-odal.kommune.no benytter informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan fortsette å bruke sor-odal.kommune.no som vanlig hvis du godtar dette. Hvis du vil vite mer, kan du lese om vår bruk av informasjonskapsler.Lukk