Tar tilbake utsendelse av kommunale eiendomsgebyrer

Fra og med 1. termin 2019 vil Sør-Odal kommune ved Odal økonomikontor sende ut og administrere faktura for kommunale eiendomsgebyrer.

Det vil for øvrig være en overgangsfase med Lindorff Faktura frem til 30.06.2019 for fakturaer fra 2018 og eldre.

Misligholdt faktura vil fortsatt bli innfordret av Lindorff Inkasso.

Hva vil dette bety for deg som har eiendom i Sør-Odal kommune?

Spørsmål vedrørende betaling av faktura for 4. termin 2018 eller eldre skal rettes til Lindorff faktura tlf. 31 27 93 20 eller Lindorff inkasso tlf. 31 27 98 60.

Spørsmål vedrørende betaling av faktura skal fra og med 1. termin 2019 rettes til Odal økonomikontor, tlf. 629 78100.

Når det gjelder spørsmål om innhold i fakturaen, så skal henvendelser om dette skje til Sør-Odal kommune, Teknisk enhet, tlf. 62 96 81 00.

Hva med avtalegiro/eFaktura du har opprettet for kommunale eiendomsgebyrer?

Odal økonomikontor vil i samarbeid med banken, NETS og systemleverandør, flytte alle avtalegiroavtaler/eFaktura avtaler over til ny bankkonto for Sør-Odal kommune i Odal Sparebank.  Dette skal ikke medføre at du må opprette nye avtaler, men følg ekstra med når forfall for 1. termin 2019 er passert (20.03.2019).  Ta kontakt med banken, hvis trekk ikke er gjennomført.

Utsendelse av faktura for kommunale eiendomsgebyrer - digitaliseres

Fra og med januar 2019 vil alle fakturaer fra Sør-Odal bli forsøkt sendt digitalt, som efaktura, Vipps-faktura, via digital postkasse (Digipost eller eBoks), avtalegiro eller som vedlegg i en e-post. Hvis dette ikke er mulig blir fakturaen levert som papirfaktura i postkassen din.

Se mer om dette under nyhet Sør-Odal kommune digitaliserer utsendelse av faktura.