Hop til hovedinnhold Hopp til søk Hopp til bunntekst

Utsendelse av kommunale avgifter 2019

Informasjon om fakturering av kommunale avgifter i Sør-Odal kommune i 2019.

Sør-Odal kommune har tatt tilbake utsendelse av kommunale avgifter, og har også digitalisert utsendelse av fakturaene. Faktureringen gjøres av Odal økonomikontor, som har kontor i Nord-Odal kommune.

Fakturaene blir sendt ut i følgende kanaler ut fra hva kunden har registrert for:

  • Avtalegiro/eFaktura
  • Vipps faktura
  • E-post
  • Digipost
  • Faktura i post
  • EHF (bedrifter)


Avtalegiro/eFaktura:

Tidligere registrerte avtaler er flyttet over til ny konto for Sør-Odal kommune.

  • NB! Ta kontakt med Odal økonomikontor, tlf 62 97 81 00, hvis du ikke har fått faktura som Avtalegiro eller eFaktura.


Vipps faktura:

Har du registert deg for efaktura og har også Vipps faktura, så vil du få varsling i Vipps om at du har en faktura til betaling.  Vær oppmerksom på at det i Vipps-appen ligger som en standard at du skal motta Vipps faktura og varsling av eFaktura til Vipps. Sjekk derfor innstillinger i appen. Godkjenner du eFakturaen, så blir ikke faktura også betalt i Vipps. Godkjenner du i Vipps faktura, så blir ikke faktura også betalt via eFaktura.

Profilinnstillinger i Vipps:


Digipost:

Har du mottatt faktura i Digipost, så får du en e-postvarsling om dette. Ønsker du ikke å motta faktura i Digipost, så må du her gjøre en reservasjon mot dette i innstillingene i Digipost.


E-post:

Hvis vi har registrert en e-post i vårt kunderegister og det ikke er opprettet noen andre betalingsformer, så vil faktura bli sendt ut via e-post.


Faktura i post:

Fakura sendes i post når det ikke er registrert andre utsendelseskanaler på kunden.

NB! Det blir ikke sendt noen giro, men betalingsinformasjon er oppført i fakturaen. Ønsker du blanketter, så kan du få dette hos din bank.

  • Spørsmål vedrørende betaling av fakturaen rettes til Odal økonomikontor på tlf. 62 97 81 00
  • Spørsmål vedørende innhold i fakturaen rettes til Sør-Odal kommune på tlf.  62 96 80 00

sor-odal.kommune.no benytter informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan fortsette å bruke sor-odal.kommune.no som vanlig hvis du godtar dette. Hvis du vil vite mer, kan du lese om vår bruk av informasjonskapsler.Lukk