Hop til hovedinnhold Hopp til søk Hopp til bunntekst

Vi skal hedre hverdagsheltene

I desember skal vi presentere og hedre 24 hverdagshelter fra Sør-Odal, men allerede nå ønsker vi forslag på personer som fortjener en ekstra oppmerksomhet i førjulstida.

I fjor lagde Sør-Odal kommune en quiz-julekalender med daglige premier, men i år har vi bestemt oss for å rette fokus på de mange menneskene i vår hjemkommune som gir av seg selv til andre på en måte som fortjener en ekstra takk.

Vi leter etter hverdagsheltene som skaper aktivitet, som hjelper andre, som sprer glede eller som alltid strekker seg litt lenger. Det trenger ikke være de som alltid står i første rekke, men like gjerne de «usynlige» heltene som fram til nå ikke har fått sin rettmessige oppmerksomhet.

– Sør-Odal kommune satser på folkehelse og frivillighet, og menneskene vi skal møte i denne serien er foregangsfigurer innenfor begge områdene og viser hva man skape for andre med begrensede ressurser, sier ordfører Knut Hvithammer.

Har du innspill til hvem vi bør hedre, kan du sende en e-post til john.kristian.strand@sor-odal.kommune.no. Skriv hvem som bør hedres – og hvorfor!

Julekalenderen vil gjøres tilgjengelig på kommunens Facebook-side fra 1. til 24. desember, og vi vil presentere én ny person hver dag.

På forhånd, takk for hjelpen!


sor-odal.kommune.no benytter informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan fortsette å bruke sor-odal.kommune.no som vanlig hvis du godtar dette. Hvis du vil vite mer, kan du lese om vår bruk av informasjonskapsler.Lukk