Hop til hovedinnhold Hopp til søk Hopp til bunntekst

Dyrebeskyttelsen Norge Hedmark


Dyrebeskyttelsen Norge Hedmark (DBH) er en lokalforening som er tilknyttet Dyrebeskyttelsen Norge (DN). Vi arbeider etter Dyrebeskyttelsen Norges sine formål, vedtekter og plattform. Dyrebeskyttelsen Norge er en landsdekkende organisasjon med individuelle medlemmer som blir organisert i lokalavdelinger.

Vi i Dyrebeskyttelsen Norge Hedmark arbeider ut fra ideen om at dyr skal vises respekt, medfølelse og toleranse, samt at dyr har en egenverdi på lik linje med mennesket.

Vårt dyrevernsarbeid innebærer å yte praktisk hjelp til dyr i nød, vi tar hånd om forlatte og uønskede dyr og gir de muligheten til et nytt godt liv hos en ny familie. Vi sprer kunnskap om dyrs velferd og deres naturlige behov, arbeider også aktivt for å forebygge dyremishandling. Vår hjelp er dessverre begrenset til hvor mange frivillige vi har, og hvor mye midler vi har å rutte med.

Dyrebeskyttelsen Norge Hedmark er en frivillig organisasjon og har ingen ansatte, alt arbeidet utføres på frivillig basis av de aktive medlemmene.

Det er takket være våre medlemmer, at vi kan gi dyr en ny sjanse. Dyrebeskyttelsen Norge Hedmark passer for alle som ganske enkelt er glad i dyr, og for de som ser menneskets forpliktelser overfor dyr i lys av tanker om solidaritet, humanisme, rettighetstenkning og kjærlighet.

Vanskjøtsel og mislighold av dyr må meldes til Mattilsynet/ dyrevernnemnda,
DBH er en privat, humanitær organisasjon uten fullmakt til å gripe inn ved mishandling av dyr. Kontaktinfo til mattilsynet er: 22 40 00 00

Organisasjonsdetaljer

Organisasjonsnummer
992 649 291
Frivillighetsregisteret
Ja
Besøksadresse
Postboks 206,
Epostadresse
post@dbhedmark.no
Nettside
Aktivitet
Frivillighet
Hovedorganisasjon
Dyrebeskyttelsen Norge
Krets (underavdeling)
Hedmark

Kontaktpersoner

Leder: Vivian Nikolaisen (hovedkontakt)

Epost
post@dbhedmark.no
Mobil
41364179
Adresse
Nord-Odalsvegen 832,
2120 Sagstua

sor-odal.kommune.no benytter informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan fortsette å bruke sor-odal.kommune.no som vanlig hvis du godtar dette. Hvis du vil vite mer, kan du lese om vår bruk av informasjonskapsler.Lukk