Hop til hovedinnhold Hopp til søk Hopp til bunntekst

Felles plattform

6. juni signerte kommunene «Felles plattform for utvikling av mulig ny Odalskommune».
Plattformen legger grunnlag for tettere samarbeid mellom kommunene sammen samt åpner et mulighetsrom for mulig etablering av felles kommune.

I arbeidet med kommunereform har styringsgruppene i kommunene jobbet med to alternativer. Det ene er å bestå som egen kommune, og det andre er å etablere en ny Odal kommune.

-«Den plattformen som nå foreligger gir en god retning for begge kommunene» sier ordfører Knut Hvithammer. -«Effekten av å være en Odalskommune i tiden fremover vil kunne gi oss noen fortrinn som vi ikke klarer å oppnå alene».

Ordføreren viser til at kommunen ikke har konkludert med hva som er det beste alternativet for kommunens innbyggere, men vedtatt at det skal gjennomføres en rådgivende folkeavstemming 12. september.

–«I forkant av denne folkeavstemmingen vil vi sikre god informasjon ut til befolkningen» sier ordføreren, «og vi vil i tillegg til informasjon via sosiale medier og internett også sende ut informasjon pr post og gjennomføre folkemøter».

sor-odal.kommune.no benytter informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan fortsette å bruke sor-odal.kommune.no som vanlig hvis du godtar dette. Hvis du vil vite mer, kan du lese om vår bruk av informasjonskapsler.Lukk