Hop til hovedinnhold Hopp til søk Hopp til bunntekst

Innbyggerundersøkelse

For å sikre et rett fokus i forhandlingene og i den videre prosess er det viktig med god dialog og innspill med innbyggerne. Sentio har på vegne av Glåmdalsregionen gjennomført en Sør-Odal presentasjon SENTIO som har gitt en rekke svar til politikerne.  I tillegg vil kommunen gjennomføre fokusmøter med representanter fra næringsliv, frivillige organisasjoner, grendene, kommunalt ansatte og ungdom for å få deres synspunkter på hva som er viktig i en eventuell kommunesammenslåing.

Kommunens formelle brukerråd (Funksjonshemmedes råd og Eldreråd) vil også bli bedt om å komme med innspill, og det vil inviteres til folkemøte i juni måned hvor alle som ønsker gis anledning til å komme med innspill. Dette vil bli annonsert i god tid i forkant av møtet.

Utover dette ønsker kommunen å legge til rette for kontinuerlig innbyggermedvirkning, så for de som ønsker å komme med skriftlige innspill så kan dette gjøres på denne e-post adressen: nykommune@sor-odal.kommune.no.

Kommunen vil sikre oppdatert informasjon på nettsider og sosiale medier om prosessen med kommunesammenslåing i tiden fremover.


Sør-Odal presentasjon SENTIO

sor-odal.kommune.no benytter informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan fortsette å bruke sor-odal.kommune.no som vanlig hvis du godtar dette. Hvis du vil vite mer, kan du lese om vår bruk av informasjonskapsler.Lukk