Hop til hovedinnhold Hopp til søk Hopp til bunntekst

Produksjonstilskudd

Tilskudd

Produksjonstilskudd

Foretak kan søke om produksjonstilskudd og tilskudd til avløsning ved ferie og fritid, for å være berettiget tilskudd må foretaket oppfylle visse vilkår. Grunnvilkår og vilkår for den aktuelle produksjon finner du i forskrift om produksjonstilskudd.

All informasjon om produksjonstilskudd ligger på hjemmesiden til Landbruksdirektoratet. Trenger du hjelp til å fylle ut søknaden ta kontakt med landbrukskontoret.

Vi ønsker at flest mulig skal sende elektronisk søknad. Hvis du ikke har tilgang til PC eller vil ha hjelp til å fylle ut søknaden elektronisk så kan vi hjelpe deg. For å levere søknad elektronisk trenger man kode for innlogging i nettbank eller brukernavn og passord til MinID. Må du ha søknadsskjema på papir så ta kontakt med oss.

Nye søkere: Er du ny søker i år må foretaket være registrert i Brønnøysundregisteret i god tid før søknadsfristen. Tidligere eier må ikke slette foretaket i Enhetsregisteret.

Søknad om produksjonstilskudd er delt i 2 søknadsomganger med søknadsfrist 20.01 (telledato: 31.12) og 20. august (telledato: 31.7) Søknad leveres elektronisk via Altinn. 

Lenke til Altinn

Lenke til Landbruksdirektoratet

Lenke til forskrift om produksjonstilskudd hos lovdata

               

sor-odal.kommune.no benytter informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan fortsette å bruke sor-odal.kommune.no som vanlig hvis du godtar dette. Hvis du vil vite mer, kan du lese om vår bruk av informasjonskapsler.Lukk