Hop til hovedinnhold Hopp til søk Hopp til bunntekst

Næring

Sør-Odal er en næringsattraktiv kommune i vekst.

Sør-Odal har siden 2012 vært inne i en positiv trend i forhold til økte arbeidsplasser i kommunen, og i 2017 gikk kommunen fram med 31 arbeidsplasser. Kongsvingerregionen hadde samme år vekst i antall arbeidsplasser med 132, hvilket betyr at regionens hovedmål på netto vekst på 100 arbeidsplasser ble oppfylt.

Disse resultatene motiver til å fortsette arbeidet med å tilrettelegge for nye arbeidsplasser i kommunen og regionen. Sør-Odal skal fortsatt jobbe regionalt gjennom Kongsvingerregionen med Klosser Innovasjon, og lokalt i samarbeid med Odal Næringshage, med å tilrettelegge for vekst i næringslivet.

Sør-Odal er kommunen i Kongsvingerregionen som ligger tettest på Osloregionen, Gardermoregionen og Akershus, og det forventes at ekspansjon i de nevnte regionene etter hvert også vil føre til større vekst i både arbeidsplasser og innbyggertall i Sør-Odal.

Sør-Odal kommune har i dag en uttalt målsetting om å øke med minst 120 innbyggere hvert år. Å skape nye arbeidsplasser i kommunen vil være en av nøklene for å nå målene de neste årene, det være seg gjennom nyetableringer eller videreutvikling av eksisterende næringsliv.

I menyen til venstre finner du informasjon om blant annet kommunalt næringsfond, kommunens næringsområder, samarbeidet i Kongsvingerregionen og nødvendig kontaktinformasjon.

sor-odal.kommune.no benytter informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan fortsette å bruke sor-odal.kommune.no som vanlig hvis du godtar dette. Hvis du vil vite mer, kan du lese om vår bruk av informasjonskapsler.Lukk