Hop til hovedinnhold Hopp til søk Hopp til bunntekst

NAV

NAV er et samarbeid mellom stat og kommune og gir derfor både statlige og kommunale tjenester. De statlige tjenestene kan du lese mer om på nav.no.
NAV har også ansvar for å gi tjenester etter Lov om sosiale tjenester i NAV og hovedregelen er at dette gjelder for alle som oppholder seg i kommunen.
Det er 5 individuelle tjenester som gis; Opplysning, råd og veiledning, økonomisk stønad, midlertidig botilbud, individuell plan og kvalifiseringsprogram.
Disse tjenestene kan du lese mer om ved å følge lenken på venstre side.

I Sør-Odal kommune er også husbankens tjenester organisert under NAV. Dette dreier seg om blant annet bostøtte, startlån og tilskudd. Disse tjenestene kan du lese mer om ved å følge lenken på venstre side.

For å få kontakt med NAV Sør-Odal kan du ringe vårt kontaktsenter på telefon 55553333.

Åpningstid:

Drop-in:          Mandag, torsdag og fredag   11:00 – 14:00

                        Tirsdag og onsdag stengt

For timeavtale ring: 55 55 33 33

Timeavtaler mandag til fredag 09:00 – 15:00

sor-odal.kommune.no benytter informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan fortsette å bruke sor-odal.kommune.no som vanlig hvis du godtar dette. Hvis du vil vite mer, kan du lese om vår bruk av informasjonskapsler.Lukk