Høring av planprogram for temaplan for oppvekst

Planprogrammet skal gjøre rede for formålet med planarbeidet, planprosessen og opplegget for medvirkning.

I den vedtatte prosjektplanen for temaplan oppvekst bes det om at det utarbeides et forenklet planprogram og at dette legges ut til høring.

Temaplan for oppvekst vil utdype og konkretisere mål og strategier innenfor oppvekstfeltet, og hva som er de viktigste satsingene i årene som kommer.

Innspill merkes med saksnummer 19/823 og sendes på e-post til: postmottak@sor-odal.kommune.no

Du kan også avgi din høringsuttalelse her!

Høringsfristen er 16. april 2019.