Kontakt

Odne Holm (klikk for e-post)
Daglig leder
Telefon: 488 64 541

Innbyggertorget frivilligsentral

Innbyggertorget frivilligsentral er på plass i innbyggertorget på rådhuset i Sør-Odal. Daglig leder er Odne Holm.

Odne står i innbyggertorget foran en rekke med bilder malt av barn,Odne Holm er daglig leder av Innbyggertorget frivilligsentral

Frivilligsentralen er en lokal møteplass som skal stimulere til frivillig innsats og være et bindeledd mellom kommunen, frivillig sektor og innbyggerne i kommunen vår.

Odne vil bruke den første tiden på å bli godt kjent med det store mangfoldet av frivillige organisasjoner i kommunen vår og kartlegge hvilke grupper av innbyggere som har behov for bistand av frivillige. Rekruttering og veiledning av frivillige er også en oppgave. Mange vil bidra, men er usikre på hvor de skal henvende seg.

Han har også fått ansvar for aktivitetsskolen. Utover høsten skal ivrige barn fra 6 til 12 år blant annet få prøve seg på håndball, volleyball, svømming, kunstmaling og diverse spill.

Det planlegges også et større gratisarrangement for barn og ungdom i forbindelse med Halloween. Odne jobber også med et arrangement hvor vi som kommune skal gjøre litt stas på alle de frivillige som bidrar. Vi håper å få til noe i forbindelse med frivillighetens dag 5.desember.

- Det skjer utrolig mye spennende i kommunen vår og jeg gleder meg til å få være med på å hjelpe frivilligheten til å få enda mer ut av hver time som er investert sier Odne. Målet med å ha en frivilligsentral må være at 1 + 1 skal bli mer enn 2!

Idémyldring

Før sommeren inviterte innbyggertorget frivilligsentral til en uforpliktende idémyldring i innbyggertorget i rådhuset på Skarnes.

Snakk med oss

INNBYGGERTORGET
Telefon: 62 96 80 00
Åpningstid: 10.00-14.00
E-post

Vakttelefoner

Korona- og vaksinetelefon: 458 76 660 (åpen torsdager kl. 09.00-14.00).

English version (Google Translate)

Skriv til oss

SØR-ODAL KOMMUNE
Øgardsvegen 2
2100 Skarnes
E-post til Sør-Odal kommune

FAKTURAADRESSE:
Sør-Odal kommune
c/o Nord-Odal kommune
Herredsvegen 2
2120 Sagstua

Org.nummer: 964 947 716
Kommunenummer: 3415
Organisasjonsinformasjon
Ansvarlig redaktør: Anita Orlund
Webredaktør: Henriette Eriksen

Besøk oss

INNBYGGERTORGET
Øgardsvegen 2
2100 Skarnes

Åpningstid:
09.00-15.00

Følg oss

Facebook   Facebook