Informasjon om økt foreldrebetaling i SFO

Ny gebyrforskrift for 2019

Forskriften iverksettes fra 01.01.2019

Tjeneste SFO

Foreldrebetaling for SFO, 01.01.2019

Skolefritidsordning, hel plass

2620

Skolefritidsordning, halv plass

1637

Skolefritidsordning dagplass

213

Kostpenger, hel plass

226

Kostpenger, halv plass

140

Kostpenger, dagplass

21

SFO-satsene for foreldrebetaling og søskenmoderasjon fastsettes av kommunestyret. Betaling skjer midt i måneden.
I SFO blir det servert minst ett måltid pr. dag. Kostpenger kommer i tillegg til gjeldende oppholdssatser.

I 2018 var oppholdssatsen 2554 kroner per måned og kostpenger 220 kroner per måned for hel plass. Fra 1. januar 2019 er foreldrebetalingen 2620 kroner per måned og kostpenger 226 kroner per måned for hel plass.

Moderasjonsordninger:

Søskenmoderasjon

Søskenmoderasjon, 2.barn 30%.

Søskenmoderasjon går automatisk og trenger ikke omsøkes.

Linker til aktuelle informasjonsskriv:

Informasjon til foreldre med elever som låner iPad

Retningslinjer for søknad om permisjon fra pliktig opplæring

Meldingsboka erstattes - sms-system for meldinger til og fra skolen

Når skolefravær bekymrer oss - hva gjør vi?

Foreldrepulsen:

Sør-Odal kommune har inngått avtale om levering av Foreldrepulsen på kommunens hjemmeside. Foreldrepulsen er ferdig tilrettelagte artikler, rettet mot foresatte i grunnskolen. Kjøreplanen lages av faggrupper i samarbeid med skoler. Det kommer nye artikler hver uke. Nedenfor finner du den nyeste artikkelen øverst, og du kan også finne tidligere artikler i arkivet lenger ned. Håper du som foresatt vil dra nytte av disse artiklene fremover.