- Rehman har vært vikar ved legesenteret siden januar og har bestemt seg for å bli, det er vi veldig fornøyd med, sier konstituert kommunalsjef for helse og mestring, Berit Ingvaldsen. 

Etter at avtalen med Hassan Rehman er signert, er det nå seks fastleger i Sør-Odal. I januar skrev kommunen under på en avtale med legene Bilal Zaman og Khubeb Bakhsh ved Parken legesenter.

- Godt likt av pasientene

Rehman (30) fullførte medisinstudier ved Medical University of Bialystok i Polen i 2019 og avsluttet turnustjenesten ved Helgelandssykehuset i Mo i Rana. Han har også jobbet i to år med rus- og avhengighetsmedisin ved ARA Follo poliklinikk, som er en del av divisjon psykisk helsevern ved Ahus. 

- Vi vet at Rehman er godt likt av pasientene og det er derfor ekstra hyggelig å fortelle at han fortsetter legetjenesten sin her, sier Ingvaldsen.
Rehman ønsker å utvikle sin medisinske kunnskap og kompetanse som fastlege. I løpet av tiden han har jobbet ved Sentrum legekontor har han rukket å bli godt likt av pasientene. De ansatte ved legekontoret kan fortelle at Hassan får mye skryt. 
 
- Jeg trives med å jobbe med mennesker og jeg er en positiv og serviceinnstilt mann, forteller Rehman som snakker norsk, engelsk, urdu og punjabi flytende. 
Rehman bor i Oslo og er aktiv både med fotball og cricket. Han stresser gjerne ned med en treningsøkt etter en lang arbeidsdag. 

Fastleger i Sør-Odal

Hassan Rehman tar over listen som i skrivende stund står oppgitt som "Liste uten fast lege" og hvor det i dag er 198 ledige plasser. Oversikten blir oppdatert ila noen dager.