Odali ønsker alle velkommen til en hyggelig pause i hverdagen. Her kan du sette deg ned med noe godt i koppen og litt mat i livet, slå av en prat med de som sitter på nabobordet, eller lese avisen.

Vi serverer et utvalg av sunne salater, smørbrød og «dagens Odali» (ulike varmretter) hver dag fra kl. 10.00. Vi fokuserer på miljø og matsvinn, og har blant annet avtaler med lokale leverandører om å hente overskuddsmat og har investert i en vakummaskin slik at vi tar godt vare på alle råvarer og kaster minst mulig.

Dette kan være stedet hvor du kan slippe å spise dagens middag alene, her vil du alltid kunne treffe andre. Et møtested for felles hygge!

Odali er hjertet i Sør-Odal kommunes innbyggertorg. Når du besøker «på grensen til allsang», er innom biblioteket eller har stoltrim i innbyggertorget, kan du samtidig kjøpe deg et lite måltid i vår perfekte, uperfekte kafé.

Perfekt fordi dette er et tiltak som hjelper folk ut i arbeid, på en trygg arena for en snill retur, eller inngang til arbeidslivet. Uperfekt fordi vår treningsarena har rom for litt variasjon i resultatet, og det ber vi om forståelse for.