Kanskje lurer du på hva som finnes av aktiviteter, hvordan du låner på BUA, hva en fritidsfadder kan hjelpe deg med, hvilken kino som går neste gang, eller når Kompasshuset er åpent. Dette og mye mer vil du finne informasjon om på denne siden. 

Vi vil gjerne også ha dine tanker og innspill om hva vi kan gjøre fritiden din enda bedre. Send gjerne en e-post til oss i UngOdal! 

Bygdekino

Hos oss har vi bygdekino en gang i måneden. Noen ganger er kinoen på Glommasvingen skole. Noen ganger er kinoen på et av samfunnshusene ute i grendene. Lurer du på hvilken film som kommer neste gang og hvor filmen vises, finner du mer info her: Bygdekino i Sør-Odal

Har du en god idé? 

Det finnes mange støtteordninger hvor barn og unge kan søke penger til ting de har lyst til å få til. Det kan både være aktiviteter og prosjekter. Her finner du oversikt over kommunale og eksterne støtteordninger.

Crew Young

Crew Young en gruppe med ungdom som bidrar til å utvikle Kompasshuset til et sted som ungdom kan og ønsker å henge.  Hva har ungdom lyst til å gjøre på Kompasshuset? Hvilke aktiviteter hva har dere lyst at skal være i kiosken? Ønsker du å være med i Crew Young? Ta kontakt med Hanne / Ragnhild

Fritidsfadder

Alle barn skal ha mulighet til å delta jevnlig på minst én fritidsaktivitet sammen med andre. Fritidsfadder er et gratistilbud som skal hjelpe barn og unge inn i en fritidsaktivitet. 

Hva kan en fritidsfadder hjelpe til med?

  • Gi informasjon om ulike fritidstilbud (idrett, kultur etc.) 
  • Finne en passende aktivitet 
  • Legge til rette for et godt første møte med fritidsaktiviteten 
  • Følge til og fra aktiviteten (gjerne sammen med foresatte) 
  • Finne løsninger ved betalingsutfordringer (aktivitetskassen) 
  • Registrere i BUA 
  • Tilrettelegge ved transportutfordringer, for eksempel bidra til samkjøring med andre barn. 

Ta kontakt med vår barnekoordinator Linn-Helen, så hjelper vi deg videre. 

Hvilke fritidsaktiviteter har vi i Sør-Odal?

Mange! Ta gjerne kontakt med folkehelsekoordinator Hanne, eller sjekk ut noen av disse aktivitetene: