Utlån

På biblioteket kan du låne bøker, lydbøker, filmer og tidsskrifter helt gratis. Vi hjelper deg gjerne med å finne litteratur og/eller informasjon. Vi har også en egen lesekrok for deg som vil lese aviser og tidsskrifter.

Utenfor bibliotekets åpningstider er det mulig å levere lånene dine via selvbetjeningsløsningen eller i boksen ved siden av inngangsdøren.

Mer om utlån, lånetider og regler

Bruk av PC

Her kan du enten låne PC eller koble deg til trådløst nettverk med egen enhet. Du kan ta utskrifter, kopiere og få hjelp til å skanne dokumenter.

Bibliofil-appen

Dette er en app som gjør det lett for deg å finne fram til tjenstene vi tilbyr. Du starter opp appen og velger ditt bibliotek. Du har så full tilgang til søking, reservering og dine sider hos biblioteket. Du logger inn på vanlig måte med lånernummer og PIN.

Lastes ned i Appstore eller Google Play

Tilbud for barn og unge

I tillegg til å låne bøker, blader, tegneserier, lydbøker og filmer kan du bruke datamaskinene. Du kan også spille x-box, nintendo switch eller brettspill, gjøre lekser eller bare henge med venner.

Sommerles

Hver sommer arrangeres Sommerles, en nasjonal lesekampanje for elever i 1.-7. trinn. Sommerles varer hvert år fra 1. juni til 31. august. Les bøker, registrer at du har lest bøkene på Sommerles sin nettside (sommerles.no) og vinn kule premier. Barn som skal begynne i 1. klasse til høsten og elevene som slutter i 7. klasse kan være med. 

Les mer og registrer deg på sommerles.no